Lørdagskos, lavkarbo!

 

 

Kyllingfilet fylt med krydderost og jordskokk grateng.

 

Jordskokkgrateng:

Ca. 1 pose jordskokker (10 stk)

Litt hvitløk

1 dl rømme

1 dæsj fløte

salt, pepper og revet muskat

ost

 

Skrell og skjær jordskokkene i skiver, legg dem i form sammen med hakket hvitløk og krydder. Ha over rømmen, fløten og osten. 200 grader ca 40 minutter. Når du har puttet disse i ovn begynner du med kyllingen. Pass på at alle formene får plass i ovnen :-)

 

Kyllingen:

4 kylllingfiler

1 pk. tine krydderost

1 purreløk

en rødbet bit

smør

krydder

 

Kutt purreløk og rødbetten i biter og ha i en form, ha litt smør over dette. Skjær en flenge i fileen og ha ost inni, legg oppå grønnsakene. Krydre etter ønske. Stekes på 200 grader til dem er ferdig mine sto ca. 30 min (redd for rå kylling:)

 

God middag! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits