God Jul til alle som er innom.

Er blitt litt julebakst i år, og har som vanlig hentet oppskrifter på andre blogger. Jeg har laget fudge med sjokoladebiter og nøttebiter, pepperkaker, sara bernard med sjokoladekrem og gulkrem, kokosboller og brente mandler.

Jeg har også laget eggesalat og sennepssild. Ellers er kjøleskapet fullt av godt pålegg :-)

Vi har hatt ribbe til middag 2 søndager på rad i desember :) Det var faktisk første gang jeg laget ribbe og den ble perfekt, litt stolt! Kjøpte inn en ribbe til igår som jeg har i frysern til en dag i romjula. Jeg liker å ha kålrabistappe og rødkål til, selvfølgelig hjemmelaget begge deler :)

Vi jobber begge natt i disse dager, så julaften blir feiret hos min svigersøster før vi drar på jobb igjen 22.15. Det værste med å jobbe i julen er at man ikke får sett 3 nøtter til askepott på formiddagen for man er nødt til å sove.

Siden det er jobbejul på oss så hadde jeg gavene ferdig allerede 1 uke før jul, det er ikke normalt til å være meg. Huset ble klargjort og pyntet den 22. Føler ikke at jeg har stresset med noe egentlig, men er alikevel litt sliten. Savner familien veldig og skulle ønske jeg kunne dra hjem til dem, tror jeg må overtale alle til å flytte til meg i Tromsø :)

 


Ribbemiddag inntas :-)

 

God Jul alle sammen <3

 

Ps. Ser nå at jeg har postet dette bildet før og skrevet om ribbemiddagen, er det lov å skylde på at man er trøtt siden det er midt på natte? ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits