Julebakst uten sukker.

Tidligere denne uken laget jeg Sara Bernard etter oppskriften til Line, ble s glad da jeg s at Line hadde redigert p oppskriften og byttet ut sukrin med tagatose. Lagde nemlig disse ifjor og da syns jeg de ble for "kald". S disse hadde jeg allerede i fryseren da jeg bestemte meg for lage de med en litt annen smrkrem.

Bunnen:

3 eggehviter stivpiskes

200 gram mandelmel (Bob`s Red Mill kjpt p Iherb)

100 gram tagatose

30 gram sukrinmelis

Eggehvitene piskes stive og det trre blandes forsiktig inn. Jeg fr 12 stk og steker dem p 175 grader i ca. 15 minutt, men flg med at dem ikke blir svidd :-)

Smrkrem:

3 Eggeplommer

0,5 dl Kremflte

30 gram Tagatesse

75 gram smelta smr

Smelt smret i en panne og trekk den til siden. Varm opp resten i en egen panne, rr hele tiden til den tykner. Bland alt sammen og sett det til kjling.

P toppen, smeltet 70% sjokolade :)








Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits